tiistai 3. tammikuuta 2012

friidoilua.

Aamul aikane herätys, et pääsin äiti kyydil kaupunkii samal ku se meni töihi. käppäili siel sit, ku ei mikää ollu tietenkää enne seittämää auki. :D no sit varttii yli seittemä linkkaa ja nokka kohti Kullaat. Koulus taas tänää pelkkää teoriaa. Atk-luokkaa päästii tekee jotai hydrauliikka tehtävii ja loppu päivä oli huomise sähköopi kokeisii kertaust. Oli siin hommaa pysyy hereil..

Noo koulu jälkee kotii ja sit tallil ! Kenttä oli "onneks" loskane eikä sellane et ois kaikki lumet jääny Friido kavioihi, ni pääsi sit ratsastaa kunnol. Tänää pääti sit pitää kunno koulutuuppaus ratsastukse ja aloti sit käynnis taivuttelul molempii suuntii. Friido oli alust asti rento. Aloin sit ravaamaa ja tekee taivutuksii ravissaki molempii suuntii. Friido meni tosi kivasti ja yriti sit itekki keskittyy omaa asentoo: jalkoihi, käsii jne. Laukas sit taas oli ulkopohkeel kokoaja joku ongelma ja se ei tahtonu pysyy siin misä sen kuuluu. :D


FRIDOLV "FRIIDO"

Elikkä Friido on -96 Ruotsissa syntyny Norjanvuonohevoruuna, joka tuli Suomeen -04. Friidoa aloin vuokraamaa 13.10.2011. (:


Friido on kiltti, utelias ja aika pöhkö. :D Sil o ain meno pääl ja pient pilket silmäkulmas. (: Välil sil ei oo energiaa tehd yhtää mitää, mut välil sit mennää senki edest, eikä maltet kuunnel mitää tylsii pidätteit. :D Mut hanskas pysyy ja rauhallisesti ratsastamal sen saa kuuntelemaa ja kulkemaa nätisti. Ei oo mikää automaatti. Ja hyvä silti ettei ookkaa, ni joutuu itekki tekee vähä töit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti